Elevele

 

De unde provin fetele

 
În primul rând fetele provin din Casele de copii si din familiile sarace si cu multi copii. În al doilea rând, școala nostră primeste fete care au parinti cu buna stare si doresc ca odraslele lor sa primeasca o educatie aleasa si utila pentru viitorul lor. Criteriile de recrutare sunt cele de baza, inteligenta si sanatatea.
Pentru a intra în școala nostră trebuie sa doresti sa înveti carte si sa vrei sa devii ceva în viata. Munca de cercetare si analiza a candidatelor este încredintata unei echipe formata din medici, psihologi si asistenti sociali, coordonata de Directoarea școlii.
Fetele admise vor începe studiile începând cu clasa a – V- a si vor continua educatia pâna la sfârsitul liceului. Pe timpul vacantelor, elevele vor petrece timpul în tabere organizate de Asezamântul nostru, fie la mare sau la munte, unde Fundatia are pregatite spatii pentru aceste activitati.
Subliniem faptul ca Fetele din școala nostră nu sunt institutionalizate, ci integrate în viata sociala; ele tin contact permanent cu familiile din care provin. Mentionam ca în aceste spatii si în aceste cladiri sunt programate, potrivit normelor didactice ale Ministerului Educatiei si Cercetarii Ștințifice, un numar de 175 de fete.